Expertise


 • Dakisolatie:
  Het is mogelijk om uw dak door ons te laten isoleren. De isolatie wordt aan de buitenzijde onder de dakbedekking / dakpannen aangebracht. Het isoleren van uw dak komt u energieverbruik ten goede.
 • Dakdekking:
  Voor alle soorten nieuwe daken kunt u bij ons terecht. Deze worden op een ambachtelijke wijze aangebracht wat de kwaliteit ten goede komt.Daarnaast plaatsen wij dakkapellen op maat inclusief de binnen afwerking conform uw wensen.
 • Dakonderhoud:
  Juist tijdens de wintermaanden is het belangrijk dat goten en dak geinspecteerd en schoongemaakt worden, vanwege bladval en vele regen en sneeuw. Uw dak en goten kunnen al worden geinspecteerd en schoongemaakt vanaf 60 euro.
 • CV, water en gas:
  Wij installeren gehele CV, water en gas installaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan CV, water en gas installaties onafhankelijk van het merk. In samenwerking met het bedrijf Klimaatec kunnen wij ook zonne-energie systemen aanleggen. Voor meer informatie zie Klimatec
 • Riolering:
  Voor alle soorten rioolwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel vernieuwen als repareren behoren tot onze werkzaamheden. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor verstoppingen.
 • 24

  Bereikbaarheid


  HEEFT U EEN STORING OF HEEFT U VRAGEN?

  Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
  T: 070 – 44 00 660

  7

  Partners


  WIJ WERKEN SAMEN MET ONDERSTAANDE PARTNERS

  Van de Boel
  Klimaatec
  Bouwcenter Dijkstra
  Bouwmaat
  Technische Unie
  Texta Nikon dakbedekkingstechniek
  Verploegen

  UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren.
  P.P.A. Teeken werkt volgens de normen van UNETO-VNI.